Kungsgatan 18
65224 Karlstad
054-219595
Webbsida
E-mail
Tempel - En restaurang, bar och nattklubb med oändliga möjligheter för dig som gäst! Modern design och influenser från internationella scener genomsyrar samtliga av Tempels lokaler som är belägna med trippel A-läge mitt i centrala Karlstad.

Restaurangen har en kapacitet för 70-80 sittande matgäster (upp till 400 personer vid särskilda bokningar och events) och menyn är späckad med läckerheter för alla smaker. Grillen är i fokus och här äter du alltid en perfekt grillad köttbit med tillbehör från de bästa råvarorna. Tempel restaurang står för kvalitet och smakupplevelse. Både när det gäller mat eller iskalla Margaritas. Allt toppat med en god service.

Nattklubbsdelen, som direkt hämtad från pulsen i New York, består av tre dansgolv, fyra barer och en scen fördelade över två våningsplan. Under ett och samma tak samsas flera färgstarka klubbar med olika karaktärer. Utseendet är stiligt och lekfull, servicen är snygg och oklanderlig. Kvantitet möter kvalitet i en nattklubb som erbjuder något för alla.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.