Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm
08-53199490
Webbsida
E-mail
Vårt uppdrag & vår vision är att skapa en kreativ mötesplats för kunskapsutbyte, skapande och helhetsupplevelser från alla världens hörn. Södra Teatern ska ge besökaren inspiration bortom det förväntade och vara en arbetsplats där kreativitet, solidaritet, professionalitet och mod genomsyrar hela personalen och verksamheten.

Södra Teatern är Sveriges främsta internationella scen för musik, teater och debatt, och är en del av folkrörelsen Riksteatern. Sedan 1997 har teaterns fokus legat på att presentera internationella akter som sällan får utrymme i mainstreamkulturen eller spelrum på de etablerade scenerna – i alla former från nattklubbsunderhållning till uppläsningar och filosofikurser för barn.

Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor.


5.0 / 5 (1 röst)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.