Föreningsgatan 35
21152 Malmö
040-343500
Webbsida
E-mail
Konserthuset i Malmö är arbetsplats, inspelnings- och konsertlokal för regionens största symfoniorkester. Med tillit och respekt verkar vi för att skapa en konstmusikalisk mötesplats och ett regionalt centrum för den levande musiken. Huset hyrs flitigt ut till andra konsert- och konferens- och kongressarrangörer vilket bidrar till maximalt utnyttjande och hög puls. I konsertlokalen, med 1200 platser till publiken och 22 x 15 m scenyta till artisterna, bjuds en skön blandning av allt från konstmusik till show och evenemang.

Malmö Konserthus ligger centralt, mitt i Malmö, med flera lokala och regionala busslinjer samt direktbussen till Sturups flygplats strax intill huset. Dessutom är det gångavstånd till bl a centralstationen, gågatan och stora köpcentrum som Triangeln och Hansacompagniet. Bara det faktum att bron till Köpenhamn har minskat avståndet till 30 minuters färdväg mellan tre miljoner människor ger hisnande möjligheter.


3.0 / 5 (1 röst)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.