Södra Blasieholmshamnen 8
10327 Stockholm
08-6793500
Webbsida
E-mail
Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Hotellet byggdes 1874 av fransmannen Régis Cadier och har sedan dess varit ett välkänt landmärke i Stockholm. Byggnaden och fasaden är pampiga, men framför allt är det inredningen och de vackra lokalerna som är kännetecknande för hotellet. Samt självklart alla de stora personligheter, kända och okända som har besökt hotellet genom åren. Historien sitter i väggarna och här följer ett försök att förmedla något av allt det som kan berättas om Grand Hôtel.

Grand Hôtel har sedan invigningen varit det självklara valet för såväl inhemska som tillresta kosmopoliter. Med vårt vackra läge, mittemot Kungliga Slottet vid Stockholms ström, vår eleganta inredning och utsökta mat tilltalar vi på Grand Hôtel alla som vet att uppskatta livets goda, i stort som i smått. Vi har 368 fantastiska rum varav 37 magnifika och ståndsmässiga sviter. Hotellet är även medlem i The Leading Hotels of the World och InterContinental Hotel & Resorts och i norra Europa finns det få hotell som håller samma klass.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.