Stattenavägen
22228 Lund
046-5900340
Webbsida
E-mail
I stadsdelen Klostergården i södra Lund anläggs nu en arena som lever upp till framtidens krav på en modern inomhussportanläggning samt möjligheter att arrangera större konserter och dylika arrangemang.

Färs & Frosta Sparbank Arena består av en publik arena samt en B-hall. I direkt anslutning till arenan finns en ishall som ska ägas och drivas av Lunds kommun. Arenan ägs av ett fastighetsbolag där Lunds kommun och Paulssons fastighetsbolag ingår. Detta bolag hyr i sin tur ut arenan till en stiftelse som ska driva anläggningen.

I arenan skall det främst spelas handboll, men arenan ska komma många till gagn.

Skolelever, motionärer, föreningar och elitidrottare får betydligt fler träningstider. Arenan gör det också möjligt att arrangera stora konserter och andra kulturarrangemang, men arenan kan även erbjuda näringslivet en modern arena för bolagsstämmor, konferenser och seminarier. Arenan erbjuder tillräcklig publikkapacitet och uppfyller alla moderna krav som artister och arrangörer ställer på logistik, komfort och tillgänglighet.

Till den nya Arenan byggs ett parkeringshus som också ska användas av besökande till Stadsparken och Högevallsbadet. Det är lätt att ta sig till Arenan då den ligger centralt i Lund med närhet både till tågcentral och det kommunala bussnätet samt bra gång- och cykelvägar. Det kommer även att finnas parkeringsplatser för handikappade.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.