Storgatan 60
90330 Umeå
090-135588
Webbsida
E-mail
Den 1 juni 1994 slog Stefan Andersson för första gången upp portarna till P&R Droskan i Umeå. Sedan dess har det rullat på i hög fart. I dag är Droskan en av Sveriges största texmex-restauranger och en av Umeås största lunch-serveringar. Vi tillhandahåller även ett stort utbud av högklassiga evenemang.

Även om Droskan inte ligger särskilt långt ifrån centrala Umeå, så ligger det ändå lite avsides till. Men faktum är att Droskan trots detta har blivit ett av Umeås populäraste mat- och nöjesställen. Och det är vi givetvis stolta över.

Konceptet då? Ja, enligt Stefan Andersson så är receptet på framgång lika enkelt som självklart: en restaurang ska vara en mötesplats som är tillgänglig för alla!

Precis så är det också på Droskan. Här kan man äta sig mätt av god hemlagad mat till förhållandevis låga priser under såväl lunch- som kvällstid. Någon eller några kvällar i veckan kan man även lyssna och dansa till levande musik. Restaurangen är rökfri och ljudnivån sällan högre än att man kan sitta och samtala i lugn och ro vid borden.


5.0 / 5 (1 röst)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.