Hagbardsvägen 1
18263 Djursholm
08-7555377
Webbsida
E-mail
Vi som driver restaurangen heter Lena Möller-Claeson och Fredrik Berggren, båda har många års erfarenhet från restaurangbranschen. Lena är utbildad sommelier och Fredrik är kock.

På morgonen kommer du att kunna göra dig en macka och till det ta dig en latte eller en smoothie. Till lunch erbjuder vi alltid 4 dagens – fisk, kött, husman och sund för 89: - då ingår det salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe och måltidsdryck. På eftermiddagen kan det vara gott med en kopp kaffe och hembakat kaffebröd. Eller varför inte en öl eller ett gott glas vin i solskenet på altanen?

Till middag kan du äta från vår Golfmeny med klassiska rätter eller välja från vår a' la carte meny och till barnen kan man alltid få halva portioner. Till maten finns det alltid väl utvalda viner att välja mellan.

På söndagarna är det mysigt att komma och äta från vår brunchbuffé där det finns mycket att välja på för alla. När vädret tillåter kommer vi att tända grillen och ha BBQ-buffé ute på altanen.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.
Maj 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.