Järnbrogatan 3
60224 Norrköping
011-188910
Webbsida
E-mail
Musikföreningen Crescendo startade sin verksamhet 1959. Att föreningen sedan dess kunnat bedriva kontinuerlig verksamhet är egentligen märkligt. Med tanke på villkoren!

Att å ena sidan konkurrera på den kommersiella marknadens hårda vilkor om en publik och att å andra sidan konkurrera om de medel där kulturpolitiken prioriterat de offentliga institutionerna har varit och är som att hamna mellan två stolar.

Att Crescendo ändå fortlever vitalare än någonsin är därför på sitt sätt paradoxalt. Men kanske har situationen medfört att vi alla verksamma i föreningen svetsats samman och gjort Crescendo till en stark och aktiv förening idag mer än någonsin.

Crescendo arrangerar årligen ett 70-tal konserter. Varje vecka så gott som året runt ger vi konserter i våra egna och intima lokaler på Järnbrogatan 3 i kvarteret Nya strömmen, där man verkligen kommer nära musiken på alla sätt.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.