Tomtebogatan 27
11338 Stockholm
08-314593
Webbsida
Den gemytliga och genuina restaurangen Capri Due är känd för att föra den gästfria italienska traditionen vidare. Förutom god och vällagad mat under ledning av köksmästare Giovanni Cassano är vi måna om att det alltid ska vara en njutning att besöka oss, både för själ och sinne. Vår vänliga och hjälpsamma servicepersonal gör sitt bästa för att er kväll hos oss ska bli oförglömlig. Vårt kök lagar all mat från grunden, vi har alltid färsk pasta som tillverkas direkt i vårt kök, vilket bidrar till den aromatiska smaken. För att ständigt kunna tillaga mat med bästa kvalité förser oss våra samarbetspartners med färska utvalda råvaror.

Vi vill inte bara ge er en måltid i en trevlig atmosfär, utan en riktig smaksensation. Att dinera hos Capri Due är att avnjuta italiensk mat, både efter traditionella och nyskapande recept. Varje vecka uppdaterar vi vår meny med nya spännande rätter, efter säsong. Vår hovmästare hjälper er gärna att välja ut ett vin med ungefär samma ursprung som den mat ni väljer.


0.0 / 5 (0 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.