Bassängkajen
21118 Malmö
040-300350
Webbsida
E-mail
Blå Båten är ett gammalt lastfartyg från 1888. Numera lastat med levande musik och kultur. Blå Båten är för dig som söker det annorlunda alternativet. Du kan abonnera för fest och konferens eller besöka en offentlig konsert. "Sjung me' Skeppar'n" är mycket populära allsångskvällar där du precis som alla andra kvällar kan ta med egen picknick.

Vi vill gärna förmedla en familjär känsla och atmosfär. Vi vill att du ska känna dig som hemma och att du är speciell och viktig för oss. Vi är ju ett litet familjeföretag och båtens storlek och interiör bidrar också till trivseln och den intima känslan.

Blå Båten ligger förtöjd i Västra hamnen, 10 minuters promenad från Malmö Central. När du passerat den karga industrimiljön mellan Kockums och Lantmännens, öppnar sig dörren till en unik miljö och en atmosfär fylld av personlig omtanke och värme.

Här är du nära artisterna och musikanterna precis när det händer. Och nära varandra. Det här är min själ kultur på riktigt!


5.0 / 5 (2 röster)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.