Berzelii Park
11147 Stockholm
08-56632222
Webbsida
E-mail
Berns Salongers anrika fastigheter från 1863 är beläget i hjärtat av Stockholm. Här finns allt i från historiskt vackra Stora Salongen, Röda Rummet, Spegelsalen och China Teatern till moderna och avskalade Galleriet eller idealiska föreläsningssalen Kammarsalen.

Vi serverar förstklassig asiatisk mat i våra anrika mötesrum. Med våra flexibla lokaler kan vi skapa det perfekta mötet för dig som privatperson eller som företag, småskaligt eller storartat i form av galamiddagar, utställningar eller konferenser. Varför inte samla vännerna i Spegelsalen för ett cocktailarrangemang i guldets glans?

Vår mångfald av konferens och festlokaler berikas också med vårt övriga utbud. Möjligheterna att kombinera konferensen med vinprovning i legendariska Röda Rummet, middagen med plats på vipbalkongen till en konsert eller minimässan med förmånliga rumspriser på Berns Hotel är bara några få av många exempel på fantastiska lösningar på Berns.


3.0 / 5 (1 röst)

 

Laddar...Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.