Kategori:Musik/Rock/Pop

Veronica Maggio 2014

I höst ger sig Sveriges största artist ut på en omfattande Nordenturné. Veronica Maggio har haft en fantastisk sommar och hennes spelningar har fått strålande recensioner, till exempel så kallar Gaffa henne “Sveriges popdrottning”, Sydsvenskan ser henne som “ett proffs” och Norran delar ut högsta betyg och tycker det är en “storslagen show”. På Way Out West stod hon ”för helgens vackraste allsång” enligt Metro och nyligen satte hon publikrekord tillsammans med Timbuktu & Damn! i Botaniska Trädgården i Uppsala med 5746 personer. Den 24 oktober inleder Veronica Maggio sin höstturné.

Veronica Maggio är en av landets populäraste artister. 2013 släpptes hennes hyllade album "Handen i fickan fast jag bryr mig”, som fortfarande är ett av de mest spelade albumen på Spotify med sammanlagt över 60 miljoner spelningar. Hon fick ytterligare kvitton på skivans betydelse för musikåret 2013 när hon belönades med utmärkelserna Årets pop på Grammis-galan och Årets artist på P3 Guld. Under januari och februari 2014 var Veronica Maggio ute på en hyllad och utsåld Nordenturné, i sommar ställde hon sig på scenen igen och i höst väntar ännu en stor turné i Norden.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.