Kategori:Musik/Rock/Pop
Webbsida

Steve Hackett

STEVE HACKETT presents GENESIS CLASSICS with HACKETT FAVOURITES & Introducing WOLFLIGHT.

För ett år sedan gjorde han två omtalade konserter i Göteborg och Stockholm. Nu förärar han oss återigen med ett nedslag i vårt land! Den 4 september ställer sig denna världsberömda gitarrist på Debaser Medis scen i Stockholm, 7 september är det Göteborg och Trädgårn’s tur, och till KB i Malmö kommer han 8 september. Biljetter släpps fredag 24 april kl 09.00.

Steve Hackett må vara en av originalmedlemmarna i Genesis, men har också haft stora framgångar som soloartist. När Steve Hackett släppte sitt senaste album Genesis Revisited II, med tolkningar av bandets låtar från 70-talet, var succén ett faktum, vilket tog honom på en lång världsturné.

Nu är han aktuell med nya albumet Wolflight, som han själv menar är något annorlunda och som han har filat på länge. Influenserna är många, inte minst av världsmusik och många låtar kompas av en symfoniorkester, även en sådan kan spela tung och groovy rock menar Hackett.

Även om Hackett är mest känd för den progressiva rocken har han dessutom spelat in ett flertal album med klassisk musik. Han grundade också supergruppen GTR år 1986, tillsammans med bland annat Steve Howe från Yes.

Med sig på scen denna gång har han Roger King på keyboard, Gary O´Toole trummor och percussion, Rob Townsend på flöjt och sax, Roine Stolt bas och gitarr, samt Nad Sylvan på sång.

Missa inte tillfället att ta del av Steve Hacketts repertoar. Han och hans gitarr kan frammana många känslolägen och former!


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.