Kategori:Underhållning/Komedi

Stephen Merchant

I höst gör "The Office”-legenden Stephen Merchant sina första standup-shower någonsin i Sverige. Ricky Gervais vapendragare har den senaste tiden gjort stor succé med sina standup-turnéer över hela världen och har hyllats för sin självironiska stil fylld med fysisk komik och glimten i ögat.

Stephen Merchant har tillsammans med Ricky Gervais skapat stora tv-succéer som "The Office”, "Extras” och "An Idiot Abroad”. Dessutom har han belönats med mängder av priser både i Storbritannien och USA, så som tre BAFTA, fyra British Comedy Awards, en Emmy och två Golden Globes.

Standup¬-karriären inledde Stephen Merchant redan 1997 och efter några framgångsrika år tog han en paus från scenen i nästan tio år. Han kom tillbaka med Storbritannien¬turnén "Hello Ladies” 2011 som fyllde arenor i hemlandet och hyllades av recensenterna med omdömen som "en show för alla av en extremt talangfull komiker” (The Herald Sun). Efter att showen varit på turné även i USA, Nya Zeeland och Australien gavs den ut på dvd och la dessutom grunden för Stephen Merchants tv-¬serie på HBO med samma namn.

I sina standup-¬rutiner använder Stephen Merchant ofta gester och fysisk komik. Med stor självdistans och glimten i ögat ger han en ny ocensurerad bild av sina framgångar och han driver också gärna med sig själv och sin gängliga, över två meter långa, kropp.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.