Kategori:Musik/Övrig
Musik & Video

Lill-Babs 60 år på scen

Folkkär. Fullfjädrad. Fantastisk.
Lill-Babs kommer att tillsammans med Lotta Bromé och pianisten Benneth Fagerlund under hösten bege sig ut på turné i en intim föreställning med det bästa ur hennes 60-åriga karriär. Lill-Babs kommer att i musik, sång, bilder och samtal med Lotta Bromé bjuda på minnen från scenens fram- och baksida, om människor hon mött och musik som berört.

Lill-Babs karriär startade när hon som 15-åring medverkade i radioprogrammet Morgonkvisten som sändes från Sundsvall. Orkesterledaren Simon Brehm som då sökte en sångerska till sin orkester imponerades av Barbro Svensson från Järvsö och engagerade den blivande Lill-Babs som vokalissa. Hon debuterade i de stora sammanhangen på Bal Palais i Stockholm januari 1954, endast 16 år gammal, resten är historia, -en historia som nu kommer att berättas från en scen nära dig!

I föreställningen får ni kanske höra hur Lill-Babs lärde Beatles att dansa, hur det var att jobba med Sammy Davis Jr och det konstnärliga mötet med Lars Forssell, för att bara nämna något. Det blir en föreställning fylld med musik och prat med många återblickar från de 60 år som hon stått på scenen.

Konserten varar ca 2 tim, inkl paus.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Barbro SvenssonMusik & Video
En intim föreställning med det bästa ur Lill-Babs drygt 50-åriga karriär. Hon bjuder på minnen från scenens fram- och baksida, om människor hon mött och musik som...[mer]


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.