Kategori:Underhållning/Komedi

Jobbit - en oväntad komedishow

På allmän begäran är hon tillbaka, Sveriges hårdast arbetande jobbit Ann Westin. För livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det.

OBS! Denna föreställning är en förpremiär!

Det är jobbigt att vara barn. Det är jobbigt att vara vuxen. Det är jobbigt att vara gift. Det är jobbigt att vara ensamstående. Det är jobbigt att vara undersköterska, i synnerhet när man får lönen. Det är jobbigt att vara patient, särskilt när man haft två hjärnblödningar. Det är jobbigt att vakna av sina egna snarkningar. Framför allt på tåget. I första klass. I den tysta avdelningen.

Ann Westin åkte i våras ut på en bejublad turné med vandringsstaven i högsta hugg och skorna i ryggsäcken. Hennes Facebook-sida svämmade över av hyllningar från publiken och när turnén tog slut började mailen komma: ”ska du inte till Skåne?” ”När släpper ni nya datum?”

Så nu är det dags igen. Som den plikttrogna jobbit Ann är åker hon på allmän begäran ut för att återigen leverera sina sylvassa omvärldsbevakningar på sitt fullständigt oefterhärmliga sätt. Ingen kommer undan – kungafamiljen, landstingspolitikerna, kändisarna med språkförbistringar… huka er, nu laddar hon om!www.ann-westin.se – komikeragenturen ROA - Produktionsbolaget MameluckAnn vurmar även för miljön så hon återvinner de begåvade öppningsakter hon hade med sig i våras, vilket betyder att Pelle Helgesson och Anneli Abrahamsson även i år alternerar men vi får även stifta bekantskap med nytillskottet Birgitta ”Biggan” Lowén.

Pelle Helgesson är en av de nya stjärnorna på standuphimlen. Trots relativt få år som komiker har han redan setts på både RAW comedy club och Norra Brunn där hans snabbtänkthet och vassa improvisationer imponerat på publiken (Stockholm, Nyköping).

Anneli Abrahamsson är en hypokondrisk feminist som med värme och humor gräver i både aktuella och svåra samhällsfrågor. Man skrattar lika mycket med henne som åt henne (Malmö Hässleholm och Göteborg).

Birgitta Lowén kommer från Hässleholm i Skåne, och fick sitt genombrott med monologen ”Man är trött”. Hennes humor präglas av värme och bitterkomik, men låt er inte luras av den lugna fasaden när hon står på scen! (Helsingborg, Ystad, Kalmar och Växjö)


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.