Kategori:Underhållning/Musikal

Blodsbröder

Musikalen Blodsbröder har bl.a. spelats för utsålda hus i Londons West End i över 24 år, och är också en av Göteborgs Stadsteaters största succéer
genom tiderna.
När den sattes upp i Falkenberg hösten 2012 blev det en succé även där, älskad av publiken. Detta ledde till en förlängning under våren 2013, med ett tre helger långt, exklusivt gästspel på anrika Lisebergsteatern som final.

Och nu är det äntligen dags igen, när man under fyra helger i oktober lyckas samla stora delar av ensemblen från 2012/2013.
Ta chansen att se en av musikalvärldens mest gripande berättelser, som lockar till många skratt såväl som tårar.

Medverkande: Robin Rösehag, Sonny Enell, Sara Axelsson, Pernilla Karlsson, Pierre Hagman, Emelie Nordin, Kålle Gunnarsson, Charlotte Nilsson m.fl.

Handling: Strax efter att fru Johnstone fött tvillingarna Mickey och Eddie tvingas hon att sära på dem, och låta Eddie växa upp hos den förmögna fru Lyons.
Pojkarna lever i vitt skilda miljöer; Mickey växer upp under mycket fattiga förhållanden hos fru Johnstone, tillsammans med sina sex äldre syskon, och får berättat för sig att hans tvillingbror dog när han var bebis.
Eddie däremot får allt vad han pekar på, och har ingen aning om att fru Lyons inte är hans riktiga mamma.
Båda känner att något fattas... P.g.a. skuld, vidskepelse och rädsla för att sanningen ska komma fram gör de båda mammorna allt de kan för att Mickey och Eddies vägar inte ska korsas.
Ödet vill dock annorlunda, och vid sju års ålder träffas pojkarna och blir snart bästa vänner och blodsbröder. De har vansinningt roligt med varann, och med den gemensamma kompisen Linda som både Mickey och Eddie senare förälskar sig i.

Till en början spelar klasskillnaderna ingen roll för pojkarnas vänskap, men i takt med att åren går förändras spelreglerna och de får allt svårare att se förbi varandras olikheter.
Problemen hopar sig och och faran lurar bakom varje hörn -när ska sanningen uppdagas?


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.