Kategori:Underhållning/Show
Musik & Video

Rhapsody in rock

I år firar Robert Wells 25 år som artist. Vad passar då bättre än att ta med hela Rhapsody In Rockcirkusen på turné, i ett cirkustält! Det blir en lång och rikstäckande turné i ett tält som rymmer 1500 besökare! Med premiär i Falkenberg den 18/8 startar Robert Wells sin fantastiska show och turné Rhapsody In Rock – Close Up! Gästartister är LaGaylia Frazier, Geir Rönning, Jörgen Mörnbäck, Vocalettes med flera – alla uppbackade av Rhapsody Lounge Orchestra.

LaGaylia
Sedan hon för 10 år sedan flyttade från Florida till Sverige har LaGaylia skapat sig en egen plattform som artist med en röst som slår knock-out och med en lyskraft som inte lämnar någon oberörd.

Geir Rönning
Han startade sin musikaliska karriär för över 20 år sedan, men det var i och med Idol 2010 som hans namn kom på allas läppar här i Sverige. Han har tidigare bl a framträtt med Robert Wells i Royal Albert Hall i London och i januari i år stod de åter på scenen, i Kina på The Golden Spring Festival.

Jörgen Mörnbäck
Har gjort succé i en mängd olika TV- och radioframträdanden och med egna föreställningar som senast ”En rösttjuv med tendens att föröka sig”. Han är landets främste imitatör sedan det började på heltid för drygt 30 år sedan med Bosse Parnevik som mentor.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Robert WellsMusik & Video
Wells är utbildad vid Adolf Fredriks Musikklasser och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Under 1980-talet ackompanjerade han många svenska artister, bland annat Lill-Babs,...[mer]


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.