Kategori:Underhållning/Annan

Wisbymaskeraden 2015

Wisbymaskeraden för 6e året!

"Helt jävla fantastiskt på alla sätt och vis!
Hade inte förstått hur grymt det var innan jag väl var där. Jag tänker inte missa ett enda tillfälle att uppleva Wisbymaskeraden - i RESTEN AV MITT LIV” (Besökare om Wisbymaskeraden 2014)

Wisbymaskeraden började som ett litet evenemang år 2010. Nu har den växt till en av Sveriges mest fantastiska temafester. En hel helg.

Invigning av helgen sker på fredag den 9 oktober 2015, sedan börjar festen. På fredagkväll kommer vår klubbscen Himalaya att ha öppet på temat ”in Space”. På lördag har Gotlands Museum maskeradtema för barn och ungdomar och sen på lördag kväll – den stora maskeradfesten på Best Western Strand Hotel Visby!

Årets tema ”Wisbymaskeraden in Space – Star Wars, Sci Fi och CosPlay” tar oss in i framtiden. Temat genomsyrar hela helgen, inte minst den stora festkvällen!

Under kvällen tar vi dig till en annan värld! Vi bygger om hotellet, skapar nya miljöer, ljussätter, ljudlägger och gör vårt bästa för att förföra dina sinnen. Dansa till våra liveorkestrar, njut av våra musikalartister, bli förstummad av magiker och akrobater och inte minst – se våra dansgrupper!

Mer information hittar du på Wisbymaskeradens hemsida och på Facebook.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.
Maj 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.