Kategori:Musik/Rock/Pop
Webbsida

Kim Cesarion

Kim Cesarion gör en exklusiv spelning på Debaser Medis!

Kim Cesarion är den musikaliska talangen som för ett år sedan dök upp från ingenstans med singeln "Undressed" och omedelbart tog Sverige med storm. Den 18 juni släpptes debutalbumet och därefter åkte Kim Cesarion ut på en omfattande Nordenturné.  I höst gör han en exklusiv spelning och den blir på Debaser Medis i Stockholm. Biljetterna släpps den 11 sep kl 9.00. 

"Undressed" blev en omedelbar hit när den släpptes 2013 – ett mästerverk som i detta nu sålt trippel platina i Sverige och platina i Norge, Danmark och Australien. Utöver detta så har den också spelats över 20 miljoner gånger på Spotify. Kim Cesarion blev namnet på allas läppar fler singlar släpptes från hans mycket efterlängtade debutalbum. Det var i juni som skivan äntligen släpptes som förutom världshiten ”Undressed” även inkluderade singlar som ”I Love This Life”, ”Brains Out” och ”Can’t Love Nobody”. 

Kim Cesarion är en fullkomligt lysande scenartist med direkt magiska liveframträdanden. I sommar har han varit på vägarna och besökt flera av de största scenerna i Norden, samt Lotta på Liseberg och nu senast Polarpriset. I höst gör han en exklusiv spelning som blir på Debaser Medis i Stockholm.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.