Kategori:Musik/Rock/Pop
Webbsida

NONONO

De svenska världsartisterna NONONO släpper snart sin nya singel "One Wish” och är i höst aktuella med nya spelningar i Sverige efter att ha turnerat i USA i sommar. Bandet slog igenom med sin megahit "Pumpin Blood” i fjol och fick hela världen att vissla med i refrängen. Det blev årets mest spelade låt på P3 och har ungefär 19 miljoner spelningar på Spotify. I våras kom NONONO:s efterlängtade debutalbum "We Are Only What We Feel” och hyllades i media. Arbetarbladet skrev exempelvis att det trion nu "är redo att ta över världen”.

Den 24 oktober spelar NONONO på Debaser Medis i Stockholm och en vecka senare är det Pustervik i Göteborgs tur. Biljetter till konserterna finns ute nu.

Trion NONONO har gjort succé över hela världen sedan genombrottet 2013. De har turnerat i flera världsdelar, uppträtt inför mångmiljonpublik på talkshowen “Jimmy Kimmel Live!” och släppte i våras det hyllade debutalbumet "We Are Only What We Feel”. Jan Gradvall kallade det i DI Weekend för "ett av de svenska album med störst internationell potential jag har hört de senaste tio åren” och Nöjesguiden gav det högsta betyg. 

Under sommaren spelade NONONO på svenska festivaler och var ute på en 28 spelningar lång USA-turné där de bland annat uppträdde på den stora Lollapalooza-festivalen i Chicago. 

Snart släpps singeln "One Wish” och i oktober blir det två nya spelningar i Sverige.


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.
Maj 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.