Kategori:Musik/Rock/Pop

Passenger

Nu är mannen med guldrösten och de fantastiska texterna tillbaka. Passenger (Mike Rosenberg) hade en av 2013 års största hitlåtar världen över med den känslosamma göra-slut-låten ”Let Her Go”. Med sitt alldeles nya och rykande färska album ”Whisper" är han nu åter redo för att ge sig ut på en Europaturné som landar i Stockholm och på Cirkus den 12 oktober.

Med sin bakgrund som gatumusikant har Mike en unik och annorlunda story som berör. Att 2013 skulle resultera i att han fick en sensationell världshit med ”Ler Her Go” och en utsåld turné världen över hade han aldrig kunnat ana, och tur är kanske det. Med ”Let Her Go” dominerade Passenger topplistorna även i Sverige på sällan skådat vis: #1 Radiolistan, #1 Singellistan, #1 Spotifylistan, #1 Digilistan, #1 iTuneslistan. Passenger har sålt PLATINA i Sverige med albumet ”All The Little Lights” och ”Let Her Go” har passerat över 200 000 sålda singlar i Sverige.

Tidigar i vår släpptes singeln ”Heart’s On Fire” som var den första från albumet ”Whispers” som släpptes den 6 juni. Albumet är Passengers sjätte och låtarna är inspelade i en liten studio i Sydney. Förutom lycklig och olycklig kärlek så handlar låtarna på "Whispers" om hur han upplevde tiden då "Let Her Go" blev en superhit världen över, om döden och om att växa upp bli äldre.

Med de osannolika framgångarna världen över med ”Let Her Go” och albumet ”All The Little Lights” har Passenger skaffat sig en hängiven publik som lyssnar noga på varje textrad och melodi. Den 12 oktober är det dags för våra hjärtan att få sig en rejäl dos av värme av en av nutidens mest genuina låtskrivare och artist – nämligen Mike Rosenberg, mer känd som Passenger!


0.0 / 5 (0 röster)

 


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.
Maj 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.