Musik & Video
cdon.com
YouTube

Petersson växte upp på en bondgård och valde fordonsteknisk linje på gymnasiet, samt en grundläggande yrkeskurs i lantbruk. I sju år arbetade han som traktortekniker, samtidigt som han sysslade med amatörteater inom ABF. Han gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen Tusse Trumpen. Peter Wahlbeck var den som först upptäckte Peterssons komiska potential, han övertalade honom att börja med ståupp-komik. Thomas fick sitt TV-genombrott i Släng dig i brunnen som sändes från ståupp-krogen Norra Brunn i Stockholm. Tillsammans med Adde Malmberg, Lasse Eriksson och Gunilla Åkesson spelade han i revyn Spik på Vasan i Stockholm 1992.

Han har varit flitigt förekommande i TV, bland annat i Time out, och har tillsammans med Stefan & Krister blivit något av en företrädare för den halländska dialekten. Som skådespelare har han haft framgångar med egna farser på Halmstad Teater, bland annat Bäddat för sex 1998, Hotelliggaren 2002 och Hederlige Harry 2005.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.