Webbsida

Olivia Stevens arbetar som skådespelare och sångare och delar sin tid mellan Stockholm och New York. Hon är uppvuxen på Södermalm i Stockholm. Hon är utbildad på London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA), Teaterhögskolan i Malmö och The Royal Shakespeare Company i England. Hon började sjunga i ungdomskören på Operan i Stockholm och utvecklade sedan sitt hantverk i New York och London i pjäser av Oscar Wilde och Shakespeare. Hon spelade Cecily i The Importance of being Earnest och Kleopatra i Antonius och Kleopatra. Sedan följde roller som Nastya i Maksim Gorkijs Natthärbärget och Fima i densammes Solens barn.

Stevens slog igenom som Anita i Riksteaterns West Side Story och som Sally Bowles i Cabaret på Studioteatern i Malmö – en roll hon fick Svensk Teaterunions pris för. Efter det följde huvudrollen i musikalen Chess och engagemang på Riksteatern, Oscarsteatern, Lisebergsteatern och Elverket i Stockholm.

Stevens arbetade med Ariane Mnouchkine och hennes berömda teatertrupp Théâtre du Soleil i Paris med produktionen Les Atrides. Det inspirerade henne till att skapa sin egen soloföreställning Kabaret Verboten, som hon spelat på scener i Sverige och på TV.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.