Musik & Video
cdon.com
megastore.se
Webbsida
Twitter
Facebook
YouTube

Neverstore är ett svenskt pop-punk/rockband som bildades i Skövde år 2000. De släppte sitt första album, Sevenhundred Sundays, med tillhörande singeln "So Much Of Not Enough", 24 januari 2007. Nästa singel blev "Stay Forever" och videon till den är inspelad i Barcelona. Även "Racer" och "L.Y.D." har blivit singlar och till den senare har en video spelats in. Den är inspelad uppe på ett hustak, i Stockholm. Den skiljer sig en del från de andra videorna som är väldigt snabba.

Neverstore har flera gånger varit förband åt Backyard Babies och i maj 2007 var de förband åt Good Charlotte på deras spelningar i Sverige. Under året spelade de runt om i landet bland annat på KB i Malmö, Arenan i Stockholm och på festivalerna Peace & Love i Borlänge, Augustibuller, Hultsfredsfestivalen, Pier Pressure,NRJ in the park och Fairfest i Vänersborg. 1 november 2007 vann Neverstore ett MTV Europe Music Awards-pris för "Bästa Svenska Artist". Detta gjorde dom också 2008!


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.