Musik & Video
discshop.se
megastore.se
Webbsida
YouTube

Muse är en brittisk rockgrupp som bildades 1994 i Teignmouth, Devon.
Bandets spelstil inrymmer ett brett spektrum av influenser, där framför allt klassisk och elektronisk musik kombineras med rock. Andra stilar Muse inkluderar i sin musik är till exempel metal, hårdrock, punk, jazz, pop, R & B och opera.

Muse är också kända för sina spektakulära livespelningar. Konserterna är mycket känslosamma och fulla av energi. De har också tagit fasta på att publiken ska få en visuell upplevelse och har därför ofta stora skärmar med olika filmklipp på scenen. Vid större spelningar har man också stora satelliter på och vid sidan av scenen, till exempel vid konserten på Wembley Stadium 2007. Just detta framträdande gjorde att Muse i allmänhetens ögon började ses som ett av världens bästa live-band och senare släpptes konserten också på DVD under namnet HAARP. Muse fick enastående kritik för konserten av flera brittiska tidningar, inte minst av rockmagasinet Kerrang! som till och med gick så långt att man kallade den för 'den bästa spelningen någonsin'. Muse har erhållit flera priser för sina framträdanden live.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.