Musik & Video
discshop.se
Webbsida

Maria Möller är sångerska, skådespelerska, komiker och imitatör.

Under 2008 spelade hon Maria Möller Show med stor framgång för utsålda hus, först på Vasateatern i Stockholm och därefter på turné runt om i landet. Turnén avslutades med finalföreställning på Cirkus i Stockholm i december.

Maria scendebuterade på Västerbottensteatern 1985 och arbetade de följande tio åren både på och vid sidan av scenen som bl.a. sufflös, regiassistent och turnéledare. Sedan 1996 frilansar Maria Möller som sångerska, skådespelerska och på senare år även som komiker. Hon har varit engagerad vid GöteborgsOperan och Göteborgs Stadsteater. På Cirkus i Stockholm medverkade hon i musikalerna Kristina från Duvemåla och Chess.

Hennes första egna föreställning, MultiMöller, hade premiär på Alias Teatern i Stockholm 2000. Här utnyttjade Maria sin artistiska bredd på ett nytt sätt och det var i repetitionsarbetet och textförfattandet inför den här föreställningen som hennes första imitationer kom till.

Sitt stora publika genombrott fick Maria då hon sommaren 2005 medverkade i Allsång på Skansen. Vi har därefter kunnat se henne i en rad TV-program såsom Tolvslaget på Skansen, Idrottsgalan, Guldbaggegalan, Trettondagskonserter från Berwaldhallen, Så ska det låta och Babben & co.

Maria Möller blev mycket uppmärksammad som komiker och sångerska i krogshowen R.E.A på Hamburger Börs 2005-2006 och i föreställningen Det är jul igen! på Vasateatern 2006.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.