Musik & Video
cdon.com
discshop.se
megastore.se
Webbsida
Twitter
Facebook
YouTube

Magnus Lennarth Betnér, född 16 augusti 1974 i Stockholm, är en svensk ståuppkomiker som har medverkat i bland annat Parlamentet, Stockholm live, Extra! Extra!, Veckans nyheter, Sverige dansar och ler, Tack gode gud, Roast på Berns och I ditt ansikte. Betnér belönades 2005 med utmärkelsen "Årets svenska komiker" i samband med svenska standup-galan. Betnér har en dotter, född 2006, och är enligt egen utsago bisexuell, eftersom att han anser att alla är det. Den humor som är karakteristisk för Betnér är inte sällan politisk, särskilt feministisk, liberal och provokativ, till exempel föreslår han ironiskt i ett nummer att ge sin dotter en "fittpiercing" i tvåårspresent. Några återkommande ämnen och personer som ofta blir föremål för satir i Betnérs shower är Runar Sögaard, Aftonbladet, Ebba von Sydow och miljörörelsen i alla dess former men inte sällan heller nynazister och journalister i sina allmänhet. Han hävdar ofta i sina shower att yttrandefriheten är det viktigaste som finns och att den måste gälla lika för alla, sen får folk som inte håller med någon "ta fighten".

Betnér har även släppt tre dvd-filmer Live från Norra Brunn, Magnus Betnér Uncut och Inget är heligt. Han valde senare att hoppa av programmet Extra! Extra! då han ansåg sig bli censurerad när de inte tillät honom skämta om Runar Sögaard. Han har gästat Robins, Förkväll, Belinda och Hype. Under hösten 2008 sändes Betnérs egna tv-program I ditt ansikte på Kanal 5. Betnér gick efter detta vidare till att göra ett stående inslag i SVT:s "Debatt".


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.