Musik & Video
cdon.com
megastore.se
Webbsida
YouTube

Johnson kommer från en musikerfamilj. Båda föräldrarna var jazzmusiker och åkte runt mycket och spelade. Som ung hängde han med och det blev både långa resor och sena nätter. I tonåren började han lyssna på hårdrock, men även på Bob Dylan, The Beatles, David Bowie, Lou Reed och Crosby, Stills, Nash & Young med flera. Johnson fick en stor succé med låten "Glorious" 1999, som ingår på albumet Liebling.

Han deltog i Melodifestivalen 2006 med låten "Sing for Me". Sommaren 2006 var han en av sommarvärdarna i Sveriges Radio P1. 2007 medverkade Johnson i melodifestivalen för andra gången med låten "A Little Bit of Love", som gick direkt till finalen i Globen, Stockholm. Låten kom på andra plats med 189 poäng.

I januari 2008 startade Johnson ett samarbete med Carola Häggkvist under artistnamnet Johnson & Häggkvist, och därefter släpptes singeln "Lucky Star". 2008 ställde duon upp i Melodifestivalen med låten "One Love", och blev i media kända som "Androla". I Melodifestivalens andra deltävling kvalificerade sig melodin till Andra chansen, men gick därifrån inte vidare.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

December 2017
Inga evenemang hittas.
Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.