Musik & Video
cdon.com
Webbsida
YouTube

Sjödin var tidigare anställd som ljus- och ljudtekniker av TV4. När Adam Alsing sökte en kvinnlig kollega som kunde leda programmet Tur i Kärlek tillsammans med honom under början av 1990-talet blev Sjödin inbjuden till audition på skoj och fick jobbet. Sjödin fortsatte med Tur i Kärlek ett antal säsonger och jobbade sedan vidare på TV4 med programmet Fångarna på fortet 1994-1997 tillsammans med Gunde Svan, detta program blev också en succé för Sjödin och TV4.

1995 blev Sjödin och Bengt Magnusson programledare för "Jakten på röda rubinen" som gick på TV4 i en säsong. Programmet gick ut på att barn tillsammans med Sjödin skulle resa utomlands på jakt efter en "rubin". De kommande åren var Sjödin programledare i program som Sikta mot stjärnorna och barnversionen av samma program, Småstjärnorna. Mellan 1997-1999 var Sjödin programledare för Fröken Sverige-tävlingen som också sändes på TV4 samt den årliga Faddergalan som Sjödin har lett vid ett flertal tillfällen.

Mellan 1998-2003 varje nyår hade Sjödin programledarrollen i sitt egna program Agnetas Nyårskarameller där hon och kända gäster diskuterade året som gått på TV4 och visade roliga klipp och tabbar från arkivet på kanalen.

2003 startade programmet Saknad där Sjödin parade ihop människor som var släkt eller familj som inte hade setts på många år och som hade tappat kontakten. Detta program lades dock ner efter bara en säsong. Det blev också ett antal säsonger som programledare för Gladiatorerna. Detta var början på en period där Sjödin inte fick några TV jobb överhuvudtaget och detta var också tiden när Sjödin började satsa på en sångkarriär.


 

Senaste uppdateringar

Sanna Nielsen & Anders Glenmark - När vi närmar oss jul
När vi närmar oss jul I år gör Sanna Nielsen...

Snövit - The Musical
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse...

P-Floyd 2015
A tribute to Pink Floyd Det finns tributeband och det...

Christmas Night 2015
Med allt från stämningsfulla julklassiker till nya favoriter har...

Wildlife Safari
Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens...

Tipsa oss

Januari 2018
Inga evenemang hittas.
Februari 2018
Inga evenemang hittas.
Mars 2018
Inga evenemang hittas.
April 2018
Inga evenemang hittas.

Ändra/Välja stad

Inställning av stad sker via geografisk sökning av din IP-adress (Information lagras inte). Du kan närsomhelst ändra din hemstad eller välja den stad som ligger närmast dig. Välj från listan nedanför.